Αμεσα θα γίνει η επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας
Ο κύβος ερρίφθη. Θα ενταχθεί τελικά η ρύθμιση για την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας στο πρώτο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Ο κύβος ερρίφθη. Θα ενταχθεί τελικά η ρύθμιση για την επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας στο πρώτο νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Σήμερα, Τετάρτη, ύστερα από ενδελεχή εξέταση των τεχνικών θεμάτων που συνδέονται με την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος αποφάσισε να ενσωματώσει την πρόβλεψη στο υπό προώθηση στη Βουλή σχέδιο νόμου για την επαναπρόσληψη απολυμένων, την αποκατάσταση των «διαθέσιμων» και άλλες διατάξεις.
Σύμφωνα με τη ρύθμιση, θα επανασυσταθεί η δημοτική αστυνομία και θα επιστρέψουν σε αυτήν όσοι, μετά τη διάλυσή της, μετακινήθηκαν στην Ελληνική Αστυνομία.
Είχαν προηγηθεί πολλές συζητήσεις με συναρμόδιους υπουργούς για την υπόθεση, ενώ είχαν γίνει παρεμβάσεις από φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση με τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας