
ΚΚΕ: Η επέκταση του Μνημονίου δεν είναι προϊόν λαϊκής θέλησης
Για επικίνδυνη προσπάθεια της κυβέρνησης να εμφανίσει τη συμφωνία με τους δανειστές ως προϊόν της λαϊκής θέλησης κάνει λόγο το ΚΚΕ.
Για επικίνδυνη προσπάθεια της κυβέρνησης να εμφανίσει τη συμφωνία με τους δανειστές ως προϊόν της λαϊκής θέλησης κάνει λόγο το ΚΚΕ.
«Όσο επικίνδυνη είναι η επέκταση του μνημονίου που συμφώνησε η κυβέρνηση, άλλο τόσο επικίνδυνη είναι η προσπάθεια να νομιμοποιήσει αυτή τη συμφωνία, φορτώνοντάς την στο λαό και εμφανίζοντάς την ως προϊόν της λαϊκής θέλησης» ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος.
«Ο λαός θέλει να απαλλαγεί από μνημόνια, μέτρα και επιτηρητές, όμως αυτό δε μπορεί να γίνει με αντιλαϊκούς συμβιβασμούς στην ΕΕ, αλλά σε ρήξη με την ΕΕ και τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης» καταλήγει η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Εντάσσουν την Τουρκία σε λίστα παρακολούθησης για σοβαρές παραβιάσεις της θρησκευτικής ελευθερίας
- Scope Ratings: Αμετάβλητη η αξιολόγηση για την Ελλάδα στη βαθμίδα ΒΒΒ με θετικές προοπτικές
- NBC: Ο Τραμπ εξετάζει διάφορες επιλογές για χερσαία επιχείρηση στο Ιράν
- Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν «είναι έτοιμο» να επιτρέψει τη διέλευση σε πλοία ιαπωνικών συμφερόντων
- Αγωγή κατά Τραμπ: Δικαστήριο δικαίωσε τους New York Times για την πρόσβαση των δημοσιογράφων στο Πεντάγωνο
- Χαβάη: Κίνδυνος κατάρρευσης φράγματος και εντολή εκκένωσης σε 5.500 κατοίκους
- Ιράν: Ποιος θα αποφασίσει το τέλος του πολέμου; «ΗΠΑ και Ισραήλ δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση»
- Ιράν: Εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους εναντίον της βάσης Ντιέγκο Γκαρσία στον Ινδικό Ωκεανό, γράφει η WSJ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/keita-senoh-bbuXQShN3Go-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442