Δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές η Αννα Διαμαντοπούλου
Η Αννα Διαμαντοπούλου δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές. «Οι σημερινοί κομματικοί σχηματισμοί δεν με εκφράζουν» δήλωσε η πρώην υπουργός στο ραδιοφωνικό σταθμό του Σκάι.
Η Αννα Διαμαντοπούλου δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές. «Οι σημερινοί κομματικοί σχηματισμοί δεν με εκφράζουν» δήλωσε η πρώην υπουργός στο ραδιοφωνικό σταθμό του Σκάι.
«Ο κατακερματισμός της Κεντροαριστεράς θυμίζει τη δεκαετία του ‘50, έχοντας ως βασική έλλειψη τη διακριτή πρότασή της από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που αφορά τη σημερινή πορεία της χώρας. Πρόκειται για κόμματα που ψάχνουν ρόλο στην εξουσία, χωρίς να διατυπώνουν σαφή πολιτικό λόγο» ανάφερε.
Η κ. Διαμαντοπούλου σημείωσε ότι η κατάσταση θα είναι εξαιρετικά κρίσιμη και υπογράμμισε: «Θεωρώ δύο προεκλογικές δεσμεύσεις των κομμάτων σημαντικές για την ηρεμία της χώρας: τη σύσταση εθνικής επιτροπής για το χρέος και την αποφυγή πάσα θυσία δεύτερων εκλογών».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας