Επίθεση ουκρανών χάκερ στα site γερμανικής Βουλής και καγκελαρίας
Τις ιστοσελίδες της Γερμανικής Βουλής και της καγκελαρίας έριξαν χάκερ την Τετάρτη. Την ευθύνη διεκδίκησε ουκρανική φιλορωσική ομάδα, η CyberBerkut, λέγοντας πως την πραγματοποίησε σε αντίδραση στην επικείμενη επίσκεψη του ουκρανού πρωθυπουργού στο Βερολίνο.
Τις ιστοσελίδες της Γερμανικής Βουλής και της καγκελαρίας έριξαν χάκερ την Τετάρτη. Και οι δύο ιστοσελίδες δεν ήταν προσβάσιμες το μεσημέρι της Τετάρτης.
Την ευθύνη διεκδίκησε ουκρανική φιλορωσική ομάδα, η CyberBerkut, λέγοντας πως την πραγματοποίησε σε αντίδραση στην επικείμενη επίσκεψη του ουκρανού πρωθυπουργού στο Βερολίνο.
Οι υπηρεσίες ασφάλειας του Μπούντεσταγκ εξετάζουν την υπόθεση.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας