Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιώργου Κούτση στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου. Ο 38χρονος προπονητής με θητεία σε Πανιώνιο και ΑΕΚ Λάρνακας, θα έχει βοηθό τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό, Στέλιο Βενετίδη. «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την πρόσληψη του Δημήτρη Ελευθερόπουλου για τη θέση του προπονητή. Βοηθός του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα είναι ο Στέλιος Βενετίδης», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση του συλλόγου της Μαγνησίας.
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε στο MEGA μετά την ιστορική επίδοση του 6.17 στο άλμα επί κοντώ και εξέφρασε τη χαρά του, αλλά και τη μεγάλη στήριξη που έχει από τον πατέρα του και τον κόσμο.
Δύο ισχυρές επενδυτικές ομάδες από τις ΗΠΑ διεκδικούν τη μεταφορά τίτλου στη Serie A1, με φόντο το NBA Europe και επένδυση-μαμούθ 300 εκατ. δολαρίων στη Ρώμη