Λιγότεροι οι ενδιαφερόμενοι από τις 773 θέσεις που προκήρυξε το Δημόσιο
Μόνο 729 αιτήσεις υποβλήθηκαν για τις 773 θέσεις που προκήρυξε το ΑΣΕΠ σε υπουργεία και άλλους φορείς του δημοσίου. Το ενδιαφέρον είναι μειωμένο στην κατηγορία της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, όπου οι αιτήσεις είναι 179 λιγότερες από τις ελεύθερες θέσεις.
729 αιτήσεις παρέλαβε το ΑΣΕΠ για τις 773 θέσεις που «άνοιξε» με την προκήρυξη 1Δ/2014.
Το ενδιαφέρον είναι μειωμένο στην κατηγορία της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (ΠΕ), αφού όπως ανακοινώθηκε κατατέθηκαν 526 αιτήσεις, δηλαδή 179 λιγότερες από τις προβλεπόμενες θέσεις. Αντίθετα, στην Τεχνολογική Εκπαίδευση (ΤΕ), οι αιτήσεις ήταν πολλαπλάσιες των θέσεων (203 για 68 θέσεις).
Η προκήρυξη αφορά διάφορες ειδικότητες σε υπουργεία, γενικές γραμματείες, ασφαλιστικά ταμεία, εφορείες αρχαιοτήτων και άλλους φορείς του δημοσίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
- Αγρότες: Χιλιάδες τρακτέρ στους δρόμους, «η πιο μεγάλη κινητοποίηση από το 2016» – Στα σκοινιά η κυβέρνηση
- 18 χρόνια και 1.297 αγώνες: Ο ΛεΜπρόν για πρώτη φορά μονοψήφιος από το 2007!
- Η Pantone κάνει μια εκπληκτική επιλογή για το χρώμα (μη χρώμα) της χρονιάς 2026 -«Η ιστορία από την αρχή»
- Σφυροκοπάει η κακοκαιρία Byron – Πού καταγράφονται τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
- Συνέχεια στο νικηφόρο σερί θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός
- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442