«Η Κοιλάδα των Εκπλήξεων» του Πήτερ Μπρουκ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Εξαντλημένα είναι τα εισιτήρια για όλες τις προγραμματισμένες παραστάσεις της Κοιλάδας των Εκπλήξεων του Πήτερ Μπρουκ που ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά από την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου. Λόγω της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων, ανακοινώθηκε μία ακόμα παράσταση το Σάββατο.
Εξαντλημένα είναι τα εισιτήρια για όλες τις προγραμματισμένες παραστάσεις της Κοιλάδας των Εκπλήξεων του Πήτερ Μπρουκ που ανεβαίνει στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά από την Τρίτη 2 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου.
Λόγω της αυξημένης ζήτησης εισιτηρίων, ανακοινώθηκε μία ακόμα παράσταση το Σάββατο στις 17:30 το απόγευμα.
Ο Βρετανός Πήτερ Μπρουκ, ένας από τους σημαντικότερους ευρωπαίους σκηνοθέτες, εξερευνά στην Κοιλάδα των Εκπλήξεων τις εντυπωσιακές εμπειρίες ανθρώπων που βλέπουν τον κόσμο κάτω από ένα διαφορετικό φως. Θέμα του οι άγνωστες πτυχές του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Περιδιαβαίνοντας τα όρηκαι τις πεδιάδες της ύπαρξης μας, με σταθμό την έκπληξη και τον εντυπωσιασμό, ο Μπρουκ ασχολείται με ένα θέμα, με το οποίο έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν.
Ο κόσμος του είναι ένας κόσμος όπου ο κάθε ήχος έχει ένα χρώμα και το κάθε χρώμα έχει μια διαφορετική γεύση. Και ο αριθμός 8 είναι μια ευτραφής κυρία.
Στην παράσταση, την οποία σκηνοθετεί ο ίδιος και η Μαρί-Ελέν Εστιέν, πρωταγωνιστούν η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Κάθριν Χάντερ και οι Μαρτσέλο Μάγκνι και Τζάρεντ ΜακΝιλ.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας