Συναυλία για μικρούς ασθενείς από τους Γιατρούς του Κόσμου
Για τους Γιατρούς του Κόσμου, εδώ και 25 χρόνια, τα παιδιά αποτελούσαν πάντα την πρώτη τους προτεραιότητα. Γι' αυτό και στις 26 Νοεμβρίου διοργανώνουν συναυλία για τη φροντίδα μικρών ασθενών των ανοιχτών πολυϊατρείων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Για τους Γιατρούς του Κόσμου, εδώ και 25 χρόνια, τα παιδιά αποτελούσαν πάντα την πρώτη τους προτεραιότητα.
Γι’ αυτό και στις 26 Νοεμβρίου διοργανώνουν συναυλία για τη φροντίδα μικρών ασθενών των ανοιχτών πολυϊατρείων στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Στη συναυλία, που ξεκινά στις 20:00, συμμετέχουν οι Σόνια Θεοδωρίδου, Orchestra Mobile και Θεόδωρος Ορφανίδης.
Σημεία προπώλησης εισιτηρίων:
Γιατροί του Κόσμου Ελλάδα: Σαπφούς 12, Αθήνα, τηλ. 210-3213150
Ταμεία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά: Ηρώων Πολυτεχνείου 32, τηλ. 201-4143310 και 210 4143320.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισραήλ: Σε ασφαλή τοποθεσία το Μεγάλο Χειρόγραφο του Ησαΐα λόγω της σύγκρουσης με το Ιράν
- «Ελ. Βενιζέλος»: Συνεχίζονται οι ακυρώσεις πτήσεων από Αθήνα με προορισμό χώρες στη Μέση Ανατολή
- Η πρώτη αντίδραση του Πούτιν μετά τον θάνατο Χαμενεΐ: «Κυνική δολοφονία»
- Live streaming: Ολυμπιακός – Εθνικός
- Κηφισιά: Συνελήφθη 22χρονος που έτρεχε με 197 χλμ/ώρα – Δεν είχε δίπλωμα οδήγησης
- Μητσοτάκης για Ιράν: Δεν κακοκαρδίζει Ισραήλ – ΗΠΑ, αλλά «πρέπει να αποφευχθεί περαιτέρω κλιμάκωση»
- Διαψεύδει ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος τα περί εκτόξευσης ιρανικών πυραύλων προς την Κύπρο
- Ο Κόντης και η… παρερμηνεία για τον Παναθηναϊκό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 01.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/matt-bennett-FHCaT8blG5k-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442