Με κέρδη άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Παρασκευή
Με κέρδη άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Παρασκευή με τους επενδυτές να τοποθετούνται σε δεικτοβαρείς μετοχές, μετά την έντονη πτώση των προηγούμενων συνεδριάσεων στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης σημείωσε συνολικές απώλειες 8,51%.
Με κέρδη άνοιξε το Χρηματιστήριο Αθηνών την Παρασκευή με τους επενδυτές να τοποθετούνται σε δεικτοβαρείς μετοχές, μετά την έντονη πτώση των προηγούμενων συνεδριάσεων στη διάρκεια των οποίων ο βασικός χρηματιστηριακός δείκτης σημείωσε συνολικές απώλειες 8,51%.
Ο Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00 διαμορφώνεται στις 932,66 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 2,83%.
Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 11,22 εκατ. ευρώ. Ανοδικά κινούνται 50 μετοχές, 5 πτωτικά και 8 παραμένουν σταθερές.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 2,92%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 1,60%.
Με ισχυρή άνοδο άρχισαν σήμερα οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο δείκτης FTSE-100 ενισχύθηκε κατά 1,24% και διαμορφώθηκε στις 6.543,59 μονάδες. Ο δείκτης Dax ενισχύθηκε κατά 1,85% και διαμορφώθηκε στις 9.283,4 μονάδες. Με ισχυρή άνοδο άνοιξε και το χρηματιστήριο του Παρισιού. Ο δείκτης CAC 40 ενισχύθηκε κατά 1,74% και διαμορφώθηκε στις 4.213,47 μονάδες.
Με άνοδο ολοκληρώθηκαν σήμερα οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο του Τόκιο, μετά την απροσδόκητη ανακοίνωση μέτρων ποσοστικής χαλάρωσης από την Τράπεζα της Ιαπωνίας.Ο δείκτης Nikkei ενισχύθηκε κατά 755,56 μονάδες, σε ποσοστό 4,83% , και διαμορφώθηκε στις 16.413,76 μονάδες, στο υψηλότερο επίπεδο από τον Νοέμβριο του 2007.
Στην αγορά συναλλάγματος το ευρώ έναντι του δολαρίου υποχωρεί σε ποσοστό 0,35% και διαμορφώνεται στα 1,2565 δολάρια. Το ευρώ βρίσκεται στα 139,854 γεν, στο 0,7859 με τη στερλίνα και στο 1,2058 με το ελβετικό φράγκο. Η ισοτιμία του δολαρίου ενισχύεται σημαντικά σε ποσοστό 1,74% έναντι του γεν και διαμορφώνεται στα 111,295 γεν. Το δολάριο βρίσκεται στο 1,5987 με τη στερλίνα και στο 0,9596 με το ελβετικό φράγκο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442