Αποχωρεί από την εθνική ομάδα της Ολλανδίας ο Κάιτ
Τέλος η εθνική ομάδα για τον Ντιρκ Κάιτ. Ο Ολλανδός διεθνής άσος ανακοίνωσε χθες πως αποσύρεται από την εθνική ομάδα και δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο. Ο 34χρονος μέσος της Φενέρμπαχτσε τόνισε ήρθε ο καιρός ν' αποσυρθεί, καθώς δεν πιστεύει ότι θα είναι στα πλάνα του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Γκους Χίντινκ.
Τέλος η εθνική ομάδα για τον Ντιρκ Κάιτ. Ο Ολλανδός διεθνής άσος ανακοίνωσε χθες πως αποσύρεται από την εθνική ομάδα και δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο.
Ο 34χρονος μέσος της Φενέρμπαχτσε τόνισε ήρθε ο καιρός ν’ αποσυρθεί, καθώς δεν πιστεύει ότι θα είναι στα πλάνα του νέου ομοσπονδιακού προπονητή, Γκους Χίντινκ:
«Δεν θεωρώ πως θα είμαι στις επιλογές του νέου προπονητή και είναι καλύτερο για μένα να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας μου. Πέρασα δέκα υπέροχα χρόνια με τους »οράνιε» και θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία», τόνισε σχετικά ο Κάιτ, ο οποίος φόρεσε 104 φορές τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας και σημείωσε 24 γκολ, συμμετέχοντας σε τρία Μουντιάλ και δύο EURO.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ολυμπιακός: Με εντολή και δαπάνη Βαγγέλη Μαρινάκη εκσυγχρονίζεται το «Γ. Καραϊσκάκης» (pics)
- Capital Link – ExxonMobil: Γεώτρηση το 2027 στο block 2 του Ιονίου Πελάγους
- Super League: Αυτή είναι η βαθμολογία του πρώτου γύρου (pic)
- Έτσι πάει να «δέσει» την κατηγορία για «εγκληματική οργάνωση» κατά αγροτών από την Κρήτη η κυβέρνηση
- Παντελής Παντελίδης: Εκδικάστηκαν οι αποζημιώσεις για το τροχαίο – Τι θα λάβουν οι επιβάτιδες
- «Κάντο, κάντο, κάντο» – Μικροί, μοχθηροί άνθρωποι και ο Σατανάς μέσα στο μυαλό του δολοφόνου τον Τζον Λένον



