Στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου (για ελεύθερους ποδοσφαιριστές), ο Αστέρας Τρίπολης πρόσθεσε στο δυναμικό του τον Χελβέιν Φερντίν Μουκάμ Μεκόντσο. Ο 20χρονος επιθετικός, ο οποίος κατάγεται από τη Γαλλία και αγωνιζόταν στη Μετζ, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την αρκαδική ΠΑΕ και στις πρώτες δηλώσεις του επισήμανε: «Νιώθω ευτυχισμένος που ήρθα στον Αστέρα, μία ομάδα που είναι πολύ καλά οργανωμένη και έχει υψηλούς στόχους. Εγώ από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα όποτε μου ζητηθεί και να δικαιώσω όλους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν».
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Ο Ιταλός αμυντικός έκανε πολύ σκληρό τάκλιν στον Αργεντίνο μέσο των πειραιωτών, αλλά ο Βέλγος διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Παναθηναϊκού
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχα παράπονα από την αναποτελεσματικότητα των παικτών του στο ντέρμπι με τον Άρη, κάνοντας λόγο για αναξιοποίητες ευκαιρίες που είχε ο ΠΑΟΚ.