Παίκτης του Λεβαδειακού για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Αργεντινός, Ματίας Σάντσες. Ο 27χρονος μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος, ήταν διεθνής το 2007 με την εθνική Κ20 της πατρίδας του και κατάκτησε το παγκόσμιο κύπελλο του Καναδά. Ο Σάντσες διαθέτει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Αργεντινής με την φανέλα της Ρασίνγκ και της Εστουντιάντες, ενώ η τελευταία ομάδα της καριέρας του ήταν η Άρσεναλ Σαραντί.
Πρωταθλήτρια MLS για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι που επιβλήθηκε με 3-1 στον τελικό των Βανκούβερ Γουάιτκαπς του Τόμας Μίλερ. Ιδανικό φινάλε και Μπουσκέτς και Άλμπα.
Ο Σαλάχ ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά τη νέα γκέλα της Λίβερπουλ, λέγοντας πως η ομάδα τον... πετάει, ενώ ξαφνικά δεν έχει και καμία σχέση με τον Άρνε Σλοτ.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα δύο παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής που έγιναν το Σάββατο (6/12), Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0 και Βόλος - Κηφισιά 1-1.