Χωρίς τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής, θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη στο «Γ.Καραϊσκάκης» την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα πλαίσιο φιλικού αγώνα με τα έσοδα να διατίθενται στη UNICEF. Ο Ισπανός προπονητής της ομάδας, Μίτσελ, αποφάσισε να προστατεύσει τον διεθνή αμυντικό, ενώ εκτός έμειναν και οι Χολέβας, Σιόβας και Φορτούνης.
Χωρίς τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής, θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη στο «Γ.Καραϊσκάκης» την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα πλαίσιο φιλικού αγώνα με τα έσοδα να διατίθενται στη UNICEF.
Ο Ισπανός προπονητής της ομάδας, Μίτσελ, αποφάσισε να προστατεύσει τον διεθνή αμυντικό, ενώ εκτός έμειναν και οι Χολέβας, Σιόβας και Φορτούνης.
«Με διπλή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ολυμπιακός μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το πρώτο του φιλικό στο Καραϊσκάκη, μπροστά στο κοινό του! Το μεγάλο μας της Τετάρτης (21:30) με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε, για ιερό σκοπό, θα προσφέρει όλα τα έσοδα που θα υπάρξουν για την ενίσχυση του έργου της UNICEF! Ένα ματς ιδιαίτερο, λοιπόν, καθώς πέρα από το αγωνιστικό ενδιαφέρον, έχει και το εξωαγωνιστικό.
Στα της προπόνησης, η δουλειά που έγινε είχε ως κύριο άξονα την… μπάλα! Ανάπτυξη και κατοχή, πίεση και σωστή κυκλοφορία, αλλά και δίτερμα, ήταν τα βασικά στοιχεία που δουλεύτηκαν. Φυσικά, δεν έλειψε και η τακτική, με δουλειά επάνω στην αμυντική και επιθετική λειτουργία, ενώ και μέσω στημένων φάσεων ο Μίτσελ στόχευσε εκεί ακριβώς: στην τακτική.
Εκτός προγράμματος έμεινε ο Σιόβας, ο οποίος έκανε ατομικό πρόγραμμα. Μικροενοχλήσεις στη μέση αισθάνθηκε ο Μανωλάς και προφυλάχθηκε. Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή για το ματς με την Μπιλμπάο.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Με έναν εντυπωσιακό φωτισμό που τράβηξε τα βλέμματα κατοίκων και επισκεπτών, ο Πύργος του Πειραιά «ντύθηκε» στα χρώματα του ΔΕΗ Tour of Hellas με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά.
LIVE: Μπέτις – Μπράγκα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπέτις – Μπράγκα για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6.
LIVE: Άστον Βίλα – Μπολόνια. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άστον Βίλα – Μπολόνια για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 7.