Κρούσμα μαζικής δηλητηρίασης ζώων εξετάζεται στις Σέρρες
Περισσότερα από 140 πρόβατα της κτηνοτροφικής μονάδας ξεψύχησαν μόλις επέστρεψαν στη στάνη μετά τη βοσκή τους σε λιβάδια της περιοχής Βυρώνεια Σερρών. Από την Κτηνιατρική Υπηρεσία Σερρών εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος των ζώων να οφείλεται σε μαζική δηλητηρίαση.
Περισσότερα από 140 πρόβατα της κτηνοτροφικής μονάδας ξεψύχησαν μόλις επέστρεψαν στη στάνη μετά τη βοσκή τους σε λιβάδια της περιοχής Βυρώνεια Σερρών. Από την Κτηνιατρική Υπηρεσία Σερρών εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος των ζώων να οφείλεται σε μαζική δηλητηρίαση, ενώ σε απόγνωση βρίσκεται η οικογένεια κτηνοτρόφων, που έχασε το βιος της μέσα σε λίγα 24ωρα.
Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας Σερρών, Λεωνίδα Βαρούδη, το τελευταίο διάστημα έχουν καταγραφεί στον νομό περιστατικά δηλητηρίασης αμνών από ραντισμένα σιτάρια, χωρίς -όπως διευκρινίζει- να σημαίνει ότι πρόκειται για την ίδια περίπτωση.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.