Μέσα σε μια μέρα και πολύ γρηγορότερα απ'ότι περίμεναν στην ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το νομοσχέδιο για το Νέο Ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής και έτσι, μόλις μια μέρα μετά την ψήφισή του στη Βουλή στην «Ένωση» ξεκινούν διαδικασίες για έκδοση αδειών και έναρξη της ανέγερσης της «Αγιάς Σοφιάς».
Μέσα σε μια μέρα και πολύ γρηγορότερα απ’ότι περίμεναν στην ΑΕΚ δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το νομοσχέδιο για το Νέο Ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής και έτσι, μόλις μια μέρα μετά την ψήφισή του στη Βουλή στην «Ένωση» ξεκινούν διαδικασίες για έκδοση αδειών και έναρξη της ανέγερσης της «Αγιάς Σοφιάς».
Επόμενο λοιπόν «βήμα» για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ είναι να πάρουν άδεια από την Ερασιτεχνική ΠΑΕ και στη συνέχεια να καταθέσουν τον φάκελο στη Διεύθυνση Οικοδομικών και Κτιριοδομικών Κατασκευών.
Έτσι στην ΑΕΚ έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν αφού έκαναν ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην έναρξη των εργασιών για την ανέγερση του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.