Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο Συκούριο Λάρισας
Ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Συκούριο Λάρισας σημειώθηκε την Πέμπτη. Τρία άτομα, που φορούσαν στρατιωτικά ρούχα και ήταν μεταμφιεσμένα με περούκες και ψεύτικα μουστάκια, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και έμειναν στο κατάστημα επί μισή ώρα.
Ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Συκούριο Λάρισας σημειώθηκε την Πέμπτη.
Τρία άτομα, που φορούσαν στρατιωτικά ρούχα και ήταν μεταμφιεσμένα με περούκες και ψεύτικα μουστάκια, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και έμειναν στο κατάστημα επί μισή ώρα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι περίμεναν για να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο που είχε χρονοκαθυστέρηση. Στο διάστημα αυτό, τέσσερις πελάτες μπήκαν στην τράπεζα και ακινητοποιήθηκαν και αυτοί από τους δράστες.
Τελικά, αφαίρεσαν πάνω από 150.000 ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες, και διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο που είχε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο και πυρπόλησαν λίγη ώρα αργότερα.
Εκτιμάται πως διέφυγαν με άλλο όχημα, στο οποίο ενδεχομένως υπήρχε συνεργός τους.
Σύμφωνα με Το Βήμα, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν, με βάση τη μεθοδολογία των δραστών, να εμπλέκεται ο καταζητούμενος Νίκος Μαζιώτης, ενώ εξετάζουν και άλλα ενδεχόμενα.
Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής μεταβαίνει στη περιοχή μαζί με στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Μεγάλης Πέμπτης
- Τραμπ για εκεχειρία: Όλα τα πλοία και αεροσκάφη των ΗΠΑ θα παραμείνουν γύρω από το Ιράν
- Μια μπουκιά ακόμα: Γιατί τσιμπάμε έστω κι αν δεν πεινάμε;
- Θα πέσουν οι τιμές στα καύσιμα μετά την εκεχειρία;
- Οι φονικές επιδρομές του Ισραήλ στον Λίβανο κλονίζουν την εκεχειρία – Ανοησία να την παραβιάσετε λένε οι ΗΠΑ στο Ιράν
- Συνταγή: Πασχαλινό τσουρέκι
- Εκλογές τον Οκτώβριο;
- Η Χεζμπολάχ εκτόξευσε ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ μετά τη σφαγή με τους 250 νεκρούς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/evgeni-tcherkasski-6AcF6hcRU8A-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442