Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το μεσημέρι ο Ευ.Βενιζέλος
Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, θα γίνει στη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος. Στις 16:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για τα τρέχοντα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και θέματα επικαιρότητας.
Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, θα γίνει στη 1 το μεσημέρι της Τετάρτης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
Στις 16:30 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για τα τρέχοντα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και θέματα επικαιρότητας.
Ο κ. Βενιζέλος επέστρεψε από τις Βρυξέλλες, όπου πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των πρωθυπουργών και αντιπροέδρων των κυβερνήσεων των 19 κρατών- μελών που ανήκουν στους Σοσιαλιστές και Δημοκράτες (S&D).
Ο αντιπρόεδρος προανήγγειλε τη συνάντηση με τον Κάρολο Παπούλια την περασμένη Δευτέρα, όταν σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας κατά την έξοδό του από το Προεδρικό Μέγαρο.
«Ο κ. Τσίπρας με το σημερινό του διάβημα στον πρόεδρο της Δημοκρατίας τον έφερε σε μια εξαιρετικά δύσκολή θέση καθιστώντας τον ακροατή μιας αντισυνταγματικής του πρότασης» είπε ο κ. Βενιζέλος στην εισήγησή του στην κοινή συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Γραμματείας της Εκλογικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
«Με αυτό που έκανε ο κ. Τσίπρας παραποιεί το κοινοβουλευτικό πολίτευμα της Ελλάδας και το Σύνταγμα της χώρας, το οποίο προβλέπει με πολύ σαφή τρόπο στο άρθρο 41 πότε και πώς διαλύεται η Βουλή» πρόσθεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
«Άρα η αντικοινοβουλευτική ερμηνεία του Συντάγματος είναι μια συμπεριφορά που έρχεται σε αντίθεση με το ίδιο το Σύνταγμα και φυσικά δείχνει ότι δεν υπάρχει θεσμική συνέπεια και σοβαρότητα στις ενέργειες του» είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η επιστροφή των βαμπίρ: Αυτό είναι το κούρεμα – trend του 2026;
- Καιρός: Καταιγίδες την Τρίτη και «βουτιά» του υδράργυρου από Τετάρτη – Πότε θα χιονίσει στην Αττική
- Τα ακίνητα αποκτούν μοναδική ταυτότητα
- Βουνό οι υποχρεώσεις για φορολογούμενους και ασφαλισμένους
- Ντιν Μάρτιν: Ο «Βασιλιάς του Κουλ» που έντυσε τον χειμώνα με τη φωνή του
- Γιατί αυξάνονται κατακόρυφα οι ανήλικοι κρατούμενοι
- Μην το κρατάς μέσα σου: Το βρίσιμο μπορεί να σου «φτιάξει» τη συγκέντρωση και τη παραγωγικότητα;
- Γιατί το στυλ δεν είναι πανάκεια – Και η Μπριζίτ Μπαρντό είναι το ιδανικό παράδειγμα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/michael-chere-PV8dauzbvtA-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442