Καγκουρό και σκύλος τα καλύτερα φιλαράκια στην Αυστραλία
Ο Μπλου και ο Τρούπερ είναι τα καλύτερα φιλαράκια. Ο πρώτος είναι ένα καγκουρό και ο δεύτερος ένας σκύλος. Στο βίντεο που τράβηξε ο Εντ Τρίνταλ στο Περθ της Δυτικής Αυστραλίας, τα δύο ζώα κυνηγιούνται και ανταλλάσσουν παιχνιδιάρικες δαγκωματιές, αποδεικνύοντας ότι η φιλία είδη δεν κοιτά.
Ο Μπλου και ο Τρούπερ είναι τα καλύτερα φιλαράκια. Ο πρώτος είναι ένα καγκουρό και ο δεύτερος ένας σκύλος.
Στο βίντεο που τράβηξε ο Εντ Τρίνταλ στο Περθ της Δυτικής Αυστραλίας, τα δύο ζώα κυνηγιούνται και ανταλλάσσουν παιχνιδιάρικες δαγκωματιές, αποδεικνύοντας ότι η φιλία είδη δεν κοιτά.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.