Μείωση 2,2% κατέγραψε τον Φεβρουάριο ο τζίρος του λιανεμπορίου σε ετήσια βάση. Ωστόσο ο όγκος των πωλήσεων σημείωσε αύξηση κατά 0,6%.
Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στο λιανεμπόριο τον Φεβρουάριο 2014, σε σύγκριση με τον δείκτη του Φεβρουαρίου 2013, σημείωσε μείωση κατά 2,2%, ενώ σε σύγκριση με τον δείκτη του Ιανουαρίου 2014 σημείωσε αύξηση κατά 0,1%.
Η μείωση του Δείκτη Κύκλου Εργασιών κατά 2,2% το Φεβρουάριο 2014, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2013, προήλθε κυρίως από την αύξηση στα βιβλία-χαρτικά –λοιπά είδη (3,7%), στα έπιπλα-ηλεκ.είδη-οικιακός εξοπλισμός (0,2%), στα μεγάλα καταστήματα τροφίμων –(0,1%), στα καύσιμα (-2,9%) και στα φαρμακευτικά – καλλυντικά (-6,2).
Ο Δείκτης Όγκου Εργασιών στο λιανεμπόριο κατά τον Φεβρουάριο 2014, σε σύγκριση με τον δείκτη του Φεβρουαρίου 2013, σημείωσε αύξηση κατά 0,6%, ενώ σε σύγκριση με τον δείκτη του Ιανουαρίου 2014 σημείωσε αύξηση κατά 4%.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»