Σπηλιωτόπουλος: Θα προτείνω δημοψήφισμα για την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου
«Πρέπει να πάμε ενωμένοι στις κάλπες, γιατί οι εκλογές έχουν και χαρακτήρα δημοψηφίσματος» δήλωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, επικαλούμενος και τα τελευταία ευρήματα των δημοσκοπήσεων στην Αθήνα. Για το θέμα του τεμένους επανέλαβε ότι είναι υπέρ της ανέγερσής του, αλλά όχι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Μάλιστα, δεν απέκλεισε δημοψηφίσματα και για άλλα ζητήματα, όπως την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου.
«Πρέπει να πάμε ενωμένοι στις κάλπες, γιατί οι εκλογές έχουν και χαρακτήρα δημοψηφίσματος» δήλωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, επικαλούμενος και τα τελευταία ευρήματα των δημοσκοπήσεων στην Αθήνα, όπου η διαφορά του με τον Γιώργο Καμίνη είναι μικρή.
Μιλώντας στο Mega, ο υποψήφιος με τη στήριξη της ΝΔ επανέλαβε ότι η Αθήνα έπρεπε να φωταγωγηθεί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟ, όπως άλλωστε συμβαίνει και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας ή της Ευρώπης σε ανάλογες περιπτώσεις.
Ο ίδιος επανέλαβε τις θέσεις του για μηδενική ανοχή στο λαθρεμπόριο, λέγοντας ότι η πρότασή του για σύσταση ειδικού σώματος για το θέμα έχει ήδη γίνει δεκτή από τον αρμόδιο υπουργό Ν.Δένδια.
Επίσης επανέλαβε την άποψή του για δημοψήφισμα στο θέμα της χωροθέτησης τεμένους στην Αθήνα, λέγοντας ότι είναι κατά της ανέγερσής του στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ο οποίος είναι ήδη επιβαρυμένος.
«Ναι στο τζαμί, όχι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, όπως λέει ο κ. Καμίνης» τόνισε, ενώ δεν απέκλεισε δημοψηφίσματα και για άλλα ζητήματα, όπως την πεζοδρόμηση της Πανεπιστημίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: «Καρφιά» για τις δημοσκοπήσεις, επιμονή στη διεύρυνση και «αναχώματα» απέναντι σε Τσίπρα και Καρυστιανού
- Νέες ταινίες: Όλα τα βλέμματα πάνω στο Marty Supreme και την οσκαρική κούρσα του Τιμοτέ Σαλαμέ
- Η πρόβλεψη του Κομπανί για τον Χάρι Κέιν «επειδή είναι ξεχωριστός παίκτης»
- IRIS: Αυξήθηκαν οι άμεσες πληρωμές – Τι άλλαξε για τους χρήστες
- Γροιλανδία: Οι πάγοι της Αρκτικής λιώνουν και η γεωπολιτική σημασία της χώρας μεγαλώνει
- Συνταγή: Πουτίγκα σοκολάτας με κακάο
- Νέες προσφυγές δήμων και κατοίκων στο ΣτΕ για μπόνους δόμησης και πολεοδομίες
- Καιρός: Τετραήμερο ουκρανικό ψύχος θα σαρώσει τη χώρα – Η εξέλιξη των χιονοπτώσεων ανά περιοχή
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 17.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/tamara-badran-H94-jtvjess-unsplash-1-315x220.jpg)


































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442