Ο Κενυάτης, Γουίλσον Κίπσανγκ, ήταν ο νικητής στο σημερινό μαραθώνιο του Λονδίνου με χρόνο 2:04.29. Πίσω από το νικητή του αγώνα και κάτοχο του παγκοσμίου ρεκόρ βρέθηκε ο συμπατριώτης του, Στάνλεϊ Μπίβοτ (2:04:55), ενώ τρίτος ήταν ο Αιθίοπας, Τσεγκάγιε Κέμπεντε (2:06:30). Ο Βρετανός Μο Φάρα, χρυσός Ολυμπιονίκης στα 5.000μ και 10.000μ στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, τερμάτισε 8ος σε 2:08.21. Στις γυναίκες πρώτευσε η Εντνα Κίπλαγκατ από την Κένυα με χρόνο 2:20:21. Η επίσης Κενυάτισα, Φλόρενς Κίπλαγκατ, τερμάτισε στη δεύτερη θέση με 2:20:24, ενώ στη τρίτη βρέθηκε η Τιρούνες Ντιμπάλα από την Αιθιοπία (2:20:35).
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο έχει τα θέματα του με τον Μασιούλις όπως φάνηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό και σε συνάρτηση με τους όρους του συμβολαίου του αναμένεται να είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού στη Euroleague.
Ο Κριστιάν Ρομέρο, κατηγορήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) ότι ενήργησε με «ανάρμοστο» τρόπο στο ματς της Τότεναμ με τη Λίβερπουλ.