Κρίσιμη σύσκεψη για το μέλλον του κλάδου της ιχθυοκαλλιέργειας
Διευρυμένη σύσκεψη για το μέλλον του κλάδου της ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο υπουργείο Ανάπτυξης. Τη σύσκεψη έχει συγκαλέσει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης και σε αυτή θα παραστούν εκπρόσωποι των εταιρειών του κλάδου, εκπρόσωποι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών καθώς και στελέχη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Διευρυμένη σύσκεψη για το μέλλον του κλάδου της ιχθυοκαλλιέργειας στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στο υπουργείο Ανάπτυξης.
Τη σύσκεψη έχει συγκαλέσει ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης και σε αυτή θα παραστούν εκπρόσωποι των εταιρειών του κλάδου, εκπρόσωποι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών καθώς και στελέχη του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η διαχείριση των δανείων του κλάδου που ανέρχονται συνολικά στα 800 εκατ. ευρώ, αλλά και οι δυνατότητες δημιουργίας γραμμών πιστώσεων ώστε να εξακολουθήσουν να λειτουργούν κανονικά οι επιχειρήσεις του κλάδου.
Στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρεθεί η αναδιάρθρωση των «κόκκινων» δανείων, με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής και χαμηλότερου επιτοκίου, η δυνατότητα συνεργειών μεταξύ των εταιρειών, αλλά και η δυνατότητα εκδόσεως μετατρέψιμων ομολογιακών δανείων ή αυξήσεων μετοχικού κεφαλαίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βουλή: Φοιτητές ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16 – «Θα πουλάνε πτυχία, ενώ εμείς μοχθούμε δέκα χρόνια»
- Ιωάννινα: Πλημμύρισαν δρόμοι μετά από έντονη βροχή και χαλάζι
- ΠΑΣΟΚ: Μετά τη «θλίψη και οργή» Μητσοτάκη για την ακρίβεια, ήρθε και η ομολογία της αποτυχίας από τον Π. Μαρινάκη
- Ελλάδα στον ΟΗΕ: Προσηλωμένοι στη διασφάλιση των εκπαιδευτικών δικαιωμάτων της μουσουλμανικής μειονότητας
- H ΑΙ σύντομα θα χρειάζεται περισσότερο νερό από ό,τι ο παγκόσμιος πληθυσμός
- Παίζοντας μπάλα στην πόλη του Πελέ…
- Τραμπ: «Αντιπατριωτικό» το ψήφισμα της Βουλής των Αντιπροσώπων που διατάσσει τερματισμό του πολέμου στο Ιράν
- Η Κάρολαϊν Κένεντι σπάει τη σιωπή της για τη «σύντομη ζωή» της εκλιπούσας κόρης της, Τατιάνα Σλόσμπεργκ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)














































![Ακίνητα: Τι επιλέγουν οι Ελληνες – Η πίτα ολοκληρωμένων αγοραπωλησιών στην επικράτεια [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/athina-athens-akinita-realestate-eurokinissi-3-315x220.jpg)









Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442