Χρυσό μετάλλιο και παγκόσμιο ρεκόρ οι ΗΠΑ στα 4Χ400μ. ανδρών
Με ένα παγκόσμιο ρεκόρ έπεσε στο Σόποτ η «αυλαία» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου του 2014. Το σημείωσε η ομάδα των ΗΠΑ στη σκυταλοδρομία 4Χ400μ. ανδρών, με τους Κάιλ Κλέμονς, Ντέιβιντ Βέρμπουργκ, Κάιντ Μπάτλερ και Κάλβιν Σμιθ να τερματίζουν σε 3:02.13. Δεύτερη ήταν η ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας με τους Γουίλιαμς, Μπάουι, Λένον-Φορντ και Λεβάιν (3:03.49) και τρίτη η Τζαμάικα με τους Νόλαν, Φόδεργκιλ, Γκάουντλετ και Στιλ (3:03.69).
Με ένα παγκόσμιο ρεκόρ έπεσε στο Σόποτ η «αυλαία» του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου του 2014.
Το σημείωσε η ομάδα των ΗΠΑ στη σκυταλοδρομία 4Χ400μ. ανδρών, με τους Κάιλ Κλέμονς, Ντέιβιντ Βέρμπουργκ, Κάιντ Μπάτλερ και Κάλβιν Σμιθ να τερματίζουν σε 3:02.13.
Δεύτερη ήταν η ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας με τους Γουίλιαμς, Μπάουι, Λένον-Φορντ και Λεβάιν (3:03.49) και τρίτη η Τζαμάικα με τους Νόλαν, Φόδεργκιλ, Γκάουντλετ και Στιλ (3:03.69).
Τα αποτελέσματα του τελικού στα 4Χ400μ. ανδρών: 1. ΗΠΑ 3:02.13 2. Μ.Βρετανία 3:03.49 3. Τζαμάικα 3:03.69 4. Πολωνία 3:04.39 5. Ρωσία 3:07.12 6. Ουκρανία 3:08.79
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία, είναι αυτή του Φερεϊρίνια της Σάο Πάουλο.