Χωρίς Ιμπαγάσα και Σέποβιτς απέναντι στον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός
Χωρίς τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάρκο Σέποβιτς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό, αύριο, στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 27ης ημέρας για την Σούπερ Λίγκα.
Χωρίς τους Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάρκο Σέποβιτς θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό, αύριο, στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 27ης ημέρας για την Σούπερ Λίγκα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι των «αιωνίων» χωρίς απρόοπτα. Μοναδικοί απόντες για τον Ισπανό τεχνικό ήταν οι τραυματίες, Σιόβας και Σαβιόλα, με τον πρώτο να ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης και τον δεύτερο ατομικό, αντίστοιχα.
Ο Μίτσελ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία δεν βρίσκονται επίσης οι τραυματίες Σιόβας και Σαβιόλα. Αναλυτικά η «ερυθρόλευκη» αποστολή: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντέζ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η κουβέντα του ESPN για τον Αντετοκούνμπο: «Ήρθε η ώρα να φύγει»
- Η ώρα της τετράδας: Οι πρώτες ρεβάνς στις τιτανομαχίες των προημιτελικών του Champions League
- Λεμπρόν Τζέιμς: Ένα ακόμη ιστορικό ορόσημο στο NBA για τον «Βασιλιά»
- Η νέα εξέλιξη για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: «Δεν θέλει ομάδα στη Δύση»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (14/4): Δράση με σπουδαία ματς στο Champions League
- Υγρός Στίβος: Άρση αποκλεισμού σε Ρωσία και Λευκορωσία
- Ο θόρυβος που περιμένει ο Αρνε Σλοτ στη ρεβάνς με την Παρί
- Γιουνάιτεντ – Λιντς 1-2: Ήττα – σοκ για τη Μάντσεστερ από τα «παγώνια»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442