Σοκ στον Παναθηναϊκό που χάνει τον Ραμέλ Κάρι για έναν μήνα
Μια ημέρα κράτησε η χαρά στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα, καθώς την Παρασκευή τα χαμόγελα πάγωσαν. Ο Ραμέλ Κάρι που τραυματίστηκε στο ματς με τους Ερυθρόλευκους, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν οστικό οίδημα στην ποδοκνημική. Αυτό σημαίνει ότι οι Πράσινοι χάνουν τον Αμερικανό γκαρντ για περίπου ένα μήνα.
Μια ημέρα κράτησε η χαρά στον Παναθηναϊκό μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα, καθώς την Παρασκευή τα χαμόγελα πάγωσαν.
Ο Ραμέλ Κάρι που τραυματίστηκε στο ματς με τους Ερυθρόλευκους, υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα αποτελέσματα έδειξαν οστικό οίδημα στην ποδοκνημική. Αυτό σημαίνει ότι οι Πράσινοι χάνουν τον Αμερικανό γκαρντ για περίπου ένα μήνα.
Όπως είναι φυσικό, ο τραυματισμός του Κάρι «πάγωσε» τον Αργύρη Πεδουλάκη, που λίγες ώρες νωρίτερα είχε υποδεχθεί στην προπόνηση του Παναθηναϊκού το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ζακ Ράιτ.
Ο τελευταίος, αναμένεται να πάρει τη θέση του Μάικ Μπατίστ στην Α1 Ανδρών.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.
LIVE: Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA και COSMOTE SPORT 2.