Τρίτος νέος στην Ευρώπη ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Τρίτος καλύτερος ευρωπαίος νεαρός παίκτης αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το 2013, στη σχετική ψηφοφορία της FIBA Europe. Πρώτος με διαφορά ήρθε ο Ντάριο Σάριτς από την Κροατία και δεύτερος ο Κέναν Σιπαχί από την Τουρκία.
Τρίτος καλύτερος ευρωπαίος νεαρός παίκτης αναδείχθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για το 2013, στη σχετική ψηφοφορία της FIBA Europe. Πρώτος με διαφορά ήρθε ο Ντάριο Σάριτς από την Κροατία και δεύτερος ο Κέναν Σιπαχί από την Τουρκία.
Ο 19χρονος φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς, έλαβε 147 ψήφους, πίσω από τον πρώτο Ντάριο Σάριτς που είχε 503 και τον δεύτερο Κενάν Σιπάχι, που είχε 159.
Αναλυτικά, η κατάταξη:
Ντάριο Σάριτς (Κροατία) 503
Κέναν Σιπαχί (Τουρκία) 159
Γιάννης Αντετοκούνμπο (Ελλάδα) 147
Άλεξ Αμπρίνες (Ισπανία) 147
Βασίλιε Μίσιτς (Σερβία) 123
Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν οι Αμαντέο Ντελά Βάλε (Ιταλία), Ντέβον Βαν Όστρουμ (Μεγάλη Βρετανία), Ματέους Πονίτκα (Πολωνία), Ντομάτας Σαμπόνις (Λιθουανία), Λούτβιχ Χάκανσον (Σουηδία).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλη η απογοήτευση του Αρτέτα: «Ήταν μπουνιά στο πρόσωπο…»
- Ντέρμπι Μακάμπι – Χάποελ στη Euroleague με ενδιαφέρον και για τον Παναθηναϊκό
- Ψάχνει μεγάλη κίνηση ο Πασκουάλ: Φουλάρει για Φρανσίσκο η Μπαρτσελόνα
- Δεν πάει πουθενά ο Λουίς Ενρίκε: Ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν
- H «short list» της Γιουβέντους για τερματοφύλακα: Πρώτος στόχος ο Άλισον, εναλλακτική ο Ντε Χέα
- «Παίρνει Λοβέρν η Παρτιζάν» (pic)
- Ο Ολυμπιακός, ο νέος Έλληνας ποδοσφαιριστής, το CIES και η απόφαση που δεν αλλάζει
- Γιανάι: «Ο Βασίλιε Μίτσιτς έχασε πέντε κιλά λόγω της κοπέλας του»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442