«Ευχαριστώ» του Λουίς Γκαρσία σε Λίβερπουλ και ΠΑΟ
Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε την Τρίτη ο Λουίς Γκαρσία, πρώην άσος του Παναθηναϊκού. Ο 35χρονος Ισπανός άσος με ανάρτησή του στο προσωπικό blog του, ανακοίνωσε την απόφασή του, ενώ μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τη Λίβερπουλ, καθώς και τους Ράφα Μπενίτεθ και Λουίς Αραγονιές.
Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε την Τρίτη ο Λουίς Γκαρσία, πρώην άσος του Παναθηναϊκού.
Ο 35χρονος Ισπανός άσος με ανάρτησή του στο προσωπικό blog του, ανακοίνωσε την απόφασή του, ενώ μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τη Λίβερπουλ, καθώς και τους Ράφα Μπενίτεθ και Λουίς Αραγονιές. Αναλυτικά το «αντίο» του Γκαρσία:
«Σήμερα, πήρα την απόφαση να αποσυρθώ ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ευχαριστώ τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για εμένα τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά νομίζω πως ήρθε η ώρα να κλείσω αυτό το σημαντικό κεφάλαιο και να ανοίξω ένα νέο.
»Ευχαριστώ την Μπανταλόνα και τον Σ. Γκαμπριέλ που με έκαναν καλύτερο άνθρωπο, την Μπαρτσελόνα που μου άνοιξε την πόρτα, την Τενερίφη και την Τολέδο που με βοήθησαν να καθιερωθώ στην πρώτη κατηγορία, την Ατλέτικο Μαδρίτης που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα ‘καυτό’ Βιθέντε Καλδερόν, τη Σανταντέρ και τον Παναθηναϊκό για τις εμπειρίες που μου προσέφεραν, την Πουέμπλα και την Πούμας που μου έδωσαν την ευκαιρία να ζήσω σε μια χώρα με πολύ ζεστούς ανθρώπους και παθιασμένο ποδόσφαιρο.
»Τέλος, τη Λίβερπουλ, που με βοήθησε να περάσω στην ιστορία του διεθνούς ποδοσφαίρου και να γίνω παντοτινό μέλος της ‘κόκκινης’ οικογένειας».