Εφτάψυχη γάτα έμεινε τρεις ημέρες εγκλωβισμένη σε σωλήνα αποχέτευσης
Εγκλωβισμένη για τουλάχιστον τρεις ημέρες μέσα σε σωλήνα αποχέτευσης με θερμοκρασίες υπό του μηδενός έμεινε μία γάτα στο Οχάιο των ΗΠΑ. Κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τα επίμονα νιαουρίσματά της και ειδοποίησαν την πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες έκοψαν το σωλήνα για να απεγκλωβίσουν τη γάτα, η οποία βγήκε από το σωλήνα λασπωμένη, αδυνατισμένη και με υποθερμία.
Εγκλωβισμένη για τουλάχιστον τρεις ημέρες μέσα σε σωλήνα αποχέτευσης με θερμοκρασίες υπό του μηδενός έμεινε μία γάτα στο Οχάιο των ΗΠΑ.
Κάτοικοι της περιοχής άκουσαν τα επίμονα νιαουρίσματά της και ειδοποίησαν την πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες έκοψαν το σωλήνα για να απεγκλωβίσουν τη γάτα, η οποία βγήκε από το σωλήνα λασπωμένη, αδυνατισμένη και με υποθερμία.
Η γάτα, που ονομάστηκε, Piper, έχει ένα σπασμένο πόδι και μερικούς μικροτραυματισμούς. Ωστόσο, το μέλλον της φαίνεται ευοίωνο, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που έχουν εκδηλώσει επιθυμία να την πάρουν σπίτι τους και να τη φροντίσουν.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.