Δίμηνη παράταση στους δήμους για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών
Παράταση έως το τέλος Φεβρουαρίου του 2014 δόθηκε στους δήμους από το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να εξοφλήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους σε τρίτους. Όπως διευκρίνισε το υπουργείο σε νεότερη ανακοίνωσή του η παράταση που δόθηκε δεν αφορά το δημόσιο, αλλά μόνο ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τρίτους.
Παράταση έως το τέλος Φεβρουαρίου του 2014 δόθηκε στους δήμους από το υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να εξοφλήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς τρίτους.
Ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης, απέστειλε σήμερα, Δευτέρα, στις Περιφέρειες και στους δήμους της χώρας έγγραφο με το οποίο τους ενημερώνει για τη δίμηνη αυτή παράταση και τους καλεί να επωφεληθούν από αυτήν.
Σε νεότερη ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών διευκρινίζει ότι η παράταση που δόθηκε μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου του 2014 στους δήμους, για να εξοφλήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους, δεν αφορά το δημόσιο, αλλά ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τρίτους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μανρέσα – Μπανταλόνα 87-77: Ήττα πριν το Game 3 με την ΑΕΚ
- Ο Τραμπ απειλεί ξανά «να αφανίσει το Ιράν μέσα σε μία ώρα» – Αλλά πιστεύει ότι τελικά θα πάρει αυτό που θέλει
- Πότε θα κάνουμε Ανάσταση του χρόνου; Η μεγάλη διαφορά στο Ορθόδοξο και το Καθολικό Πάσχα του 2027
- Πάρμα – Νάπολι 1-1: Ο Στρεφέτσα έβαλε «στοπ» στους Παρτενοπέι (vid)
- Σανάε Τακαΐτσι προς Deep Purple: «Είστε οι θεοί μου» – Η ροκ πλευρά της πρωθυπουργού της Ιαπωνίας
- LIVE: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι
- Η Μόσχα δηλώνει έτοιμη να προμηθεύσει φυσικό αέριο την ΕΕ, «εφόσον έχει πλεόνασμα»
- Μια καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή «αποκάλυψε» όπλα – Τι βρήκαν οι Αρχές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 12.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/agustina-heit-mefvaXlDihk-unsplash-315x220.jpg)



















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442