Επίθεση αυτοκτονίας με 12 νεκρούς κατά τη διάρκεια κηδείας στο Ιράκ
Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της κηδείας του γιου ενός φυλάρχου, μέλους της σουνιτικής πολιτοφυλακής Σάχουα που μάχεται κατά της αλ Κάιντα. Από την επίθεση αυτοκτονίας τραυματίστηκαν ακόμη 25 άτομα, σύμφωνα με ιατρικές και αστυνομικές πηγές.
Τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε επίθεση αυτοκτονίας που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια της κηδείας του γιου ενός φυλάρχου, μέλους της σουνιτικής πολιτοφυλακής Σάχουα που μάχεται κατά της αλ Κάιντα.
Από την επίθεση αυτοκτονίας τραυματίστηκαν ακόμη 25 άτομα, σύμφωνα με ιατρικές και αστυνομικές πηγές.
Ο βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε στο νεκροταφείο όπου θα γινόταν η ταφή του Μούζχερ αλ Σάλαλ αλ Αράκι, ο οποίος σκοτώθηκε το βράδυ του Σαββάτου σε επίθεση βόρεια της Βαγδάτης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.
Η κηδεία γινόταν κοντά στην Μπακούμπα, στο κεντρικό του Ιράκ.
Οι άνδρες της οικογένειες Αράκι μάχονται με την πολιτοφυλακή Σάχουα κατά της αλ Κάιντα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters/Γαλλικό
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία
- Η Premier League αποθέωσε τον Κωστούλα για το καταπληκτικό γκολ (vid)
- Κίνα: Η κίνηση που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που θα διεξάγονται οι μελλοντικές συγκρούσεις
- «Η επιθετικότητα απέναντι στη Γροιλανδία είναι ζήτημα της ΕΕ και όχι μόνο της Δανίας»
- Επιχειρήσεις: Οι διευθυντές χρειάζονται ακόμα, ιδιωτικό γραφείο;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442