Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ένα, Νέλσον Πικέ, εισήχθη σε νοσοκομείο του Σάο Πάουλο, λόγω καρδιακού προβλήματος, όπως μεταδίδουν την Τετάρτη τα ΜΜΕ της Βραζιλίας. Σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της καθημερινής «O Estado de Sao Paulo», ο 61χρονος υποβλήθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης σε επέμβαση για φραγμένη αρτηρία στο νοσοκομείο Άλμπερτ Αϊνστάιν. Όμως, η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι το νοσοκομείο δεν επιβεβαίωσε την εγχείριση και πως οι εκπρόσωποι Τύπου του Πικέ δήλωσαν ότι ο Βραζιλιάνος δεν επιθυμεί να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την υγεία του.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Σέτζιο Σκαριόλο μίλησε για το μεγάλο παιχνίδι της Ρεάλ με τον Ολυμπιακό και εξήγησε πως δικαιωματικά αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία ομάδα της Euroleague.
Ο Παναθηναϊκός ούτε την 3η θέση διεκδίκησε με ένταση στην Τούμπα, ούτε προετοιμάζει τις δύο πιο ακριβές μεταγραφές του για την επόμενη σεζόν. Μία αμφίσιμη διαχείριση από τον Ράφα Μπενίτεθ.