Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 4ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των Ανδρών. Ο Έλληνας φόργουορντ ξεχώρισε στη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» επί του Απόλλωνα με 78-74 στο κλειστό της Πυλαίας, καθώς σε 34:51 σημείωσε 19 πόντους (7/9 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 5/6 βολές), «μάζεψε» 4 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ, υπέπεσε σε 3 λάθη, ενώ συγκέντρωσε 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.
Σημαντικές απώλειες για τη Μπάγερ Λεβερκούζεν ενόψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο Champions League (20/1), καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Φλέκεν και Τέλα.
Η νέα γκέλα των «κόκκινων» οδήγησε σε ξέσπασμα των οπαδών της πρωταθλήτριας Αγγλίας, με τον προπονητή της Λίβερπουλ να χάνει την… μπάλα και τον πρώην κάπτεν των «κόκκινων» να κάνει λόγο για «μη αποδεκτά αποτελέσματα»