Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 4ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ των Ανδρών. Ο Έλληνας φόργουορντ ξεχώρισε στη νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά» επί του Απόλλωνα με 78-74 στο κλειστό της Πυλαίας, καθώς σε 34:51 σημείωσε 19 πόντους (7/9 δίποντα, 0/1 τρίποντα, 5/6 βολές), «μάζεψε» 4 ριμπάουντ, έδωσε 2 ασίστ, υπέπεσε σε 3 λάθη, ενώ συγκέντρωσε 23 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.
Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι στη Λισαβόνα ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Σπόρτινγκ, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 και να χάνουν έδαφος στη μάχη με την Πόρτο για τον τίτλο.
Η Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και επικράτησε εκτός έδρας της Μάιντς με 1-0, με τους γηπεδούχους να μένουν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.
Καταιγιστικός ήταν ο Εργκίν Αταμάν στο flash interview μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Βαλένθια, καθώς υπογράμμισε ότι η ομάδα του έκανε λάθη και δεν άξιζε τη νίκη.