Μεγάλο «διπλό» του Πανιώνιου στην Ελευσίνα
Με ένα σπουδαίο «διπλό» ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ο Πανιώνιος, ο οποίος πέρασε νικηφόρα 74-72 από το κλειστό της Ελευσίνας, απέναντι στον Πανελευσινιακό. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «κυανέρυθρων» ο ΜακΚόλουμ με 23 πόντους.
Με ένα σπουδαίο «διπλό» ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών ο Πανιώνιος, ο οποίος πέρασε νικηφόρα 74-72 από το κλειστό της Ελευσίνας, απέναντι στον Πανελευσινιακό. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «κυανέρυθρων» ο ΜακΚόλουμ με 23 πόντους.
Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς στα πρώτα τρία δεκάλεπτα, ο Πανιώνιος επικεντρώθηκε κυρίως στην άμυνα του και στο τέλος πήρε την νίκη. Οι «κυανέρυθροι» κράτησαν στα τελευταία 9 λεπτά τους γηπεδούχους στους 9 πόντους, ενώ από το εις βάρος τους 62-60 έτρεξαν επιμέρους σκορ 13-4 και προηγήθηκαν στο 39′ με 73-66.
Ένα γρήγορο σερί 5-0 του Πανελευσινιακού δια χειρός Φαγιέ και Νίκου (τρίποντο) έφερε τους γηπεδούχους στο -2 (71-73), αλλά ο κορυφαίος του Πανιώνιου στο τελευταίο δεκάλεπτο, Μάριος Μπατής (σημείωσε τους 8 από τους 10 πόντους του σε αυτό το διάστημα), σφράγισε τη νίκη από τη γραμμή των βολών και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη με 74-72.
Τα δεκάλεπτα: 19-19, 41-38, 57-56, 72-74.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Σκαραφίγκας): Νίκου 14 (2), Παπαμακάριος 8 (1), Ράλεϊ Ρος 6, Δημάκος, Τζόουνς 5, Μαγκουνής 8 (1), Φαγιέ 12 (1), Μελισσαράτος 5, Τέρνερ 4, Μάντζαρης 10.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 23, Σταμάτης, Μοτσενίγος, Ντούβνιακ 17 (1), Μίλμπουρν 4, Αθανασούλας 6 (1), Μπατής 10 (1), Καββαδάς 6, Λάνγκφορντ, Μίτσελ, Σίμτσακ 8, Σαλούστρος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ινφαντίνο: «Έτσι θα αλλάξει το οφσάιντ, πιο δίκαιο το ποδόσφαιρο με το VAR, να περιοριστούν οι διακοπές στα ματς»
- Συνεργάτης του Έλληνα kickboxer για την άγρια επίθεση στη Σερβία: «Μπήκαν 100 άτομα στο ρινγκ και μας βαρούσαν ανελέητα»
- ΑΑΔΕ: Προσωρινό λουκέτο σε δεκάδες ψηφιακές υπηρεσίες – Ποιες εφαρμογές βγαίνουν εκτός λειτουργίας
- Μεντβέντεφ: Ο Ζελένσκι θα πρέπει να κρύβεται για το υπόλοιπο της ζωής του μετά την επίθεση στον Πούτιν
- «Ο Λούκα Μόντριτς είναι η καλύτερη μεταγραφή φέτος»
- Ο Διάβολος Φοράει Prada 2: Σπάει όλα τα ρεκόρ 5 μήνες προτού βγει στις σκοτεινές αίθουσες

