Αντιπαράθεση κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ για τις «παρακολουθήσεις τηλεφώνων»
Νέα διαμάχη ξέσπασε μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τα όσα φέρεται να είπε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρα σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα του ιδίου και των βουλευτών του κόμματος.
Νέα διαμάχη ξέσπασε μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τα όσα φέρεται να είπε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρα σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα του ιδίου και των βουλευτών του κόμματος.
«Πέρασε ήδη μια ημέρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντά. Ξαναρωτάμε λοιπόν: Διαψεύδουν ή όχι, το δημοσίευμα με τις απαράδεκτες καταγγελίες του κ. Τσίπρα για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις με στόχο τον ίδιο και βουλευτές του;» δήλωσε την Κυριακή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Μία ημέρα νωρίτερα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας είχε καλέσει τον ΣΥΡΙΖΑ να διαψεύσει τα δημοσιεύματα, ή αλλιώς να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο.
«Ζητάμε από τον κ. Τσίπρα να διαψεύσει άμεσα ότι διατύπωσε τον εξωφρενικό για ευνομούμενο Κράτος ισχυρισμό ή να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά. Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει υπόλογος απέναντι στην Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανα του Κράτους, τα οποία εκ προθέσεως συκοφαντεί» ανέφερε ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Σύμφωνα με τη Realnews την καταγγελία έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στην κλειστή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματός του την περασμένη Τρίτη, αλλά και στην Πολιτική Γραμματεία του περασμένου Σαββάτου.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σκουρλέτης σε δηλώσεις του στο Βήμα είπε ότι δεν θα βγει ανακοίνωση από το κόμμα. Τόνισε ότι «διαψεύδουμε ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο σε συνεδρίαση της ΚΟ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα όσα γράφονται». Σε ερώτηση του Βήματος αν ο ίδιος πιστεύει ότι παρακολουθούνται τα τηλέφωνα απάντησε «που να ξέρω».
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.