«Άδειασαν» τα σπίτια τους μετά τη δολοφονία Φύσσα οι Παναγιώταρος και Παππάς
Γείτονες του Ηλία Παναγιώταρου και του Χρήστου Παππά κατέθεσαν ότι οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής «άδειασαν» τα σπίτια τους και μετακόμισαν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ενώ ξεκινούσε η δικαστική διερεύνηση στον Άρειο Πάγο για τη δράση της Χρυσής Αυγής.
Γείτονες του Ηλία Παναγιώταρου και του Χρήστου Παππά κατέθεσαν ότι οι δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής «άδειασαν» τα σπίτια τους και μετακόμισαν μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και ενώ ξεκινούσε η δικαστική διερεύνηση στον Άρειο Πάγο για τη δράση της Χρυσής Αυγής.
Στην κατάθεσή του, πρόσωπο που διέμενε πάνω από το σπίτι του Χρήστου Παππά ανέφερε ότι την περασμένη Κυριακή (22 Σεπτεμβρίου), ημέρα που διατάχθηκε η δικαστική έρευνα, αιφνιδιαστικά ο βουλευτής με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους φόρτωσαν τα πράγματα από το διαμέρισμά τους στην οδό Μιχαήλ Γρηγορίου 21 σε τρία φορτηγά και μετακόμισαν.
Αντίστοιχα, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού που νοίκιαζε ο Ηλίας Παναγιώταρος στου Παπάγου, ο βουλευτής στις 21 Σεπτεμβρίου εγκατέλειψε το διαμέρισμα χωρίς καμία προειδοποίηση.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας