Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 5 τα ξημερώματα στην ΔΟΥ Κηφισιάς που βρίσκεται στην οδό Αχαρνών 43. Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κτίριο, όπου στεγάζεται η ΔΟΥ Κηφισιάς και σε παρακείμενα σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στις 5 τα ξημερώματα στην ΔΟΥ Κηφισιάς που βρίσκεται στην οδό Αχαρνών 43.
Είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα στις 04.20 στην Εφημερίδα των Συντακτών, το zougla.gr και την Άμεση Δράση και η περιοχή είχε αποκλειστεί.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κτίριο και σε παρακείμενα σταθμευμένα αυτοκίνητα, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός.
O εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στην είσοδο του κτιρίου. Η έκρηξη προκλήθηκε από ωρολογιακό μηχανισμό με μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης, ο οποίος είχε τοποθετηθεί μέσα σε σακ βουαγιάζ.
Στο σημείο της έκρηξης βρέθηκαν χρονοδιακόπτης, μπαταρίες 1,5 βολτ και άλλα εξαρτήματα του εκρηκτικού μηχανισμού.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.