Το ταξίδι Σαμαρά στο Ισραήλ προετοιμάζουν Κ.Χατζηδάκης και ο πρέσβης Α.Μέκελ
Η προετοιμασία της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Ισραήλ τον επόμενο μήνα, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, Α.Μέκελ.
Η προετοιμασία της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Ισραήλ βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστή Χατζηδάκη με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, Αράι Μέκελ, την Δευτέρα.
Οι κ.κ. Χατζηδάκης και Μέκελ συζήτησαν για τη συνεργασία των δύο κρατών σε θέματα καινοτομίας δεδομένου ότι το Ισραήλ έχει στραφεί τις τελευταίες δεκαετίες στο συγκεκριμένο τομέα και έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και επιτυχίες.
Επιπλέον, συζητήθηκε και η προετοιμασία για την οργάνωση Επιχειρηματικού Συνεδρίου στο Ισραήλ στο οποίο έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή πολλές ελληνικές επιχειρήσεις και θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της επίσκεψης του πρωθυπουργού τον επόμενο μήνα.