Απαγόρευση πλειστηριασμών έως το 2015 ζητά η ΔΗΜΑΡ
Την ανάγκη να παραταθεί ως το 2015 η απαγόρευση των πλειστηριασμών, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ και επισημαίνει ότι «όποιες τροποποιήσεις γίνουν πρέπει να αφορούν μόνο τους επιτήδειους που έχουν και δεν πληρώνουν».
Την ανάγκη να παραταθεί ως το 2015 η απαγόρευση των πλειστηριασμών, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ και επισημαίνει ότι «όποιες τροποποιήσεις γίνουν πρέπει να αφορούν μόνο τους επιτήδειους που έχουν και δεν πληρώνουν».
«Στόχος πρέπει να είναι η διευκόλυνση της εξυπηρέτησης των «κόκκινων δανείων», με προστασία της πρώτης κατοικίας των ελληνικών νοικοκυριών που η μεγάλη τους πλειονότητα μαστίζεται από την κρίση» αναφέρε η Δημοκρατική Αριστερά.
«Η κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ρυθμίσεις που θα απειλήσουν αυτό το δικαίωμα. Το ζήτημα δεν σηκώνει κανενός είδους επικοινωνιακή διαχείριση ούτε γίνεται αποδεκτή η επίκληση πιέσεων από τους δανειστές» προσθέτει η ΔΗΜΑΡ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα
- Συρία: Ο επικεφαλής των κουρδικών δυνάμεων επιβεβαιώνει τη συμφωνία εκεχειρίας που ανακοίνωσε ο αλ Σάρα
- Η Γερμανία ζητά απάντηση από την ΕΕ στους νέους δασμούς του Τραμπ και θέτει θέμα για την εμπορική συμφωνία
- Ιαπωνία: Η μεγαλύτερη εταιρεία σάλτσας σόγιας αποκτά …γεύση για deals
- Αερομεταφορές: Η κούρσα για την επόμενη γενιά κινητήρων τζετ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442