Να υπάρξει νέα δυναμική στο Κυπριακό ζητεί ο Ν.Αναστασιάδης
Ο χρόνος δεν εργάζεται υπέρ των δικαίων των Ελληνοκυπρίων ή των Τουρκοκυπρίων, προειδοποίησε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ζητώντας να υπάρξει νέα δυναμική, που θα ξαναφέρει στο προσκήνιο την ανάγκη επίλυσης του Κυπριακού. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι δεν θα γίνει αποδεκτή η όποια λύση.
Ο χρόνος δεν εργάζεται υπέρ των δικαίων των Ελληνοκυπρίων ή των Τουρκοκυπρίων, προειδοποίησε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ζητώντας να υπάρξει νέα δυναμική, που θα ξαναφέρει στο προσκήνιο την ανάγκη επίλυσης του Κυπριακού.
Κηρύσσοντας την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου Αποδήμων Κυπρίων, ο κ. Αναστασιάδης διαβεβαίωσε ότι το Κυπριακό ήταν και παραμένει η μεγαλύτερη εθνική πρόκληση και ότι η επίλυσή του αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την κυπριακή κυβέρνηση.
Έκανε, ωστόσο, σαφές ότι δεν θα γίνει αποδεκτή η όποια λύση.
Ο πρόεδρος της Κύπρου επισήμανε ότι χρειάζεται αξιοποίηση της συμμετοχής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και εμβάθυνση συμμαχιών με δυνάμεις που μπορούν να ασκήσουν επιρροή προς την Τουρκία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας