Αποφασίζει η Βουλή για την παραπομπή του Γ.Παπακωνσταντίνου
Συνεδριάζει το απόγευμα της Δευτέρας η Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να αποφασίσει για την παραπομπή ή μη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώην υπουργός θα παραβρίσκεται στη συνεδρίαση.
Συνεδριάζει το απόγευμα (17:00) της Δευτέρας η Ολομέλεια της Βουλής προκειμένου να αποφασίσει για την παραπομπή ή μη του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρώην υπουργός θα παραβρίσκεται στη συνεδρίαση.
Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθεί το πόρισμα της προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ και όπως όλα δείχνουν η Ολομέλεια θα αποφασίσει την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην υπουργού.
Οι βουλευτές θα κληθούν να ψηφίσουν υπέρ ή κατά του πορίσματος της πλειοψηφίας, ωστόσο τυπικά θα συζητηθούν και οι πορισματικές εκθέσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης.
Εφόσον ληφθεί απόφαση για παραπομπή του Γ.Παπακωνσταντίνου, το επόμενο βήμα είναι η συγκρότηση δικαστικού συμβουλίου, αποτελούμενο από πέντε ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς.
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα