Δύο συλλήψεις για επεισόδια σε Πολύγυρο και Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής
Δύο άτομα συνελήφθησαν στα επεισόδια που ξέσπασαν την Τετάρτη αρχικά στον Πολύγυρο και αργότερα στο κόμβο της Μεγάλης Παναγίας στη Χαλκιδική, μετά τις νέες προφυλακίσεις κατοίκων της Ιερισσού για συμμετοχή στην εμπρηστική επίθεση του περασμένου Φεβρουαρίου στις Σκουριές. Ο 17χρονος γιος ενός εκ των προφυλακισθέντων και ο 73χρονος που συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πολυγύρου.
Δύο άτομα συνελήφθησαν στα επεισόδια που ξέσπασαν την Τετάρτη αρχικά στον Πολύγυρο και αργότερα στο κόμβο της Μεγάλης Παναγίας στη Χαλκιδική, μετά τις νέες προφυλακίσεις κατοίκων της Ιερισσού για συμμετοχή στην εμπρηστική επίθεση του περασμένου Φεβρουαρίου στις Σκουριές.
Όπως έγινε γνωστό, συνελήφθη ένας 17χρονος έξω από τα δικαστήρια του Πολυγύρου, μόλις έγινε γνωστή η σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή για την προσωρινή κράτηση των δύο κατηγορουμένων.
Ο ανήλικος γιος ενός εκ των προφυλακισθέντων συνελήφθη όταν επιχείρησε να διασπάσει τον αστυνομικό κλοιό προκειμένου να πλησιάσει τον πατέρα του.
Η δεύτερη σύλληψη εντός 73χρονου σημειώθηκε κατά τα απογευματινά επεισόδια στον κόμβο της Μεγάλης Παναγίας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτοικοι της βορειοανατολικής Χαλκιδικής, που διαμαρτύρονταν για τις προφυλακίσεις των συντοπιτών τους, απέκλεισαν τον επαρχιακό δρόμο Παλαιοχωρίου – Μεγάλης Παναγιάς και άναψαν φωτιές.
Όταν οι αστυνομικοί επενέβησαν οι διαδηλωτές συνεπλάκησαν μαζί τους, με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο ηλικιωμένος άντρας.
Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πολυγύρου.
Στο μεταξύ, κάτοικοι της Ιερισσού παραμένουν στα οδοφράγματα που έχουν στήσει στις δύο εισόδους του χωριού. Σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές, μέχρι στιγμής δεν αναφέρθηκαν προβλήματα σε ό,τι αφορά τη διέλευση των οχημάτων.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας