Ο Δημήτρης Κυριακίδης θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος παραχωρήθηκε στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, κάτω από τα δοκάρια της Ξάνθης. Ο Ελληνας τερματοφύλακας αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ακριτική ομάδα. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την ολοκλήρωση της μεταγραφής: «Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Κυριακίδη».
Η Εθνική Ελλάδας δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, όμως έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η μέρα και η ώρα του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ελλάδα ήταν κάτι παραπάνω από ανταγωνιστική απέναντι στην Ουγγαρία (σκορ 8-8), ωστόσο στο δεύτερο έχασε την επαφή της με τα δίχτυα, ηττήθηκε με 12-15 και αποκλείστηκε από τον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Βελιγραδίου.
Μπορεί να μην έχει τεθεί ακόμη θέμα Λανουά στην ΚΕΔ, όμως οι ορισμοί αμφισβητούνται από πολλές πλευρές, με αποτέλεσμα ο αρχιδιαιτητής να κρέμεται από μια κλωστή