
Από τις τράπεζες θα πάρει η Εφορία τα στοιχεία των τόκων του 2012
Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα πάρει από τις τράπεζες τα στοιχεία για τα έσοδα των φορολογουμένων από τόκους το 2012, όπως δήλωσε την Τετάρτη ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος παράλληλα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.
Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων θα πάρει από τις τράπεζες τα στοιχεία για τα έσοδα των φορολογουμένων από τόκους το 2012, δήλωσε την Τετάρτη ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης.
Συνεπώς, οι πολίτες δεν θα χρειασθεί να χάσουν χρόνο και να ταλαιπωρηθούν, πηγαίνοντας στις τράπεζες για να πάρουν τα σχετικά στοιχεία.
Για τις περιπτώσεις πολλών δικαιούχων σε ένα τραπεζικό λογαριασμό, ο κ. Θεοχάρης ανέφερε ότι θα πρέπει οι ίδιοι να αποφασίσουν ποιος θα δηλώσει τους τόκους.
Επίσης, για μία ακόμα αφορά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στην προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Live Streaming: Ζάμπια – Μαρόκο
- Συμμαχία ανταγωνιστών στους ημιαγωγούς – H Nvidia επενδύει για τη σωτηρία της Intel
- «Συνελήφθη ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Άντριου Γκάουντλοκ, με ποσότητα ναρκωτικών»
- Η Μπιγιονσέ ανήκει πλέον στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους, κάνοντας παρέα στον Jay-Z
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Ξαναχτυπά αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- Τραμπ και Νετανιάχου συναντώνται στο Μαρ-α-Λάγκο – «Πρέπει να αφοπλίσουμε τη Χαμάς», απειλές στο Ιράν
- Η σταθερότητα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, η εγγύηση Σιμεόνε και ο θρύλος ‘Ομπλακ
- Υπό την πίεση των ΗΠΑ, το ακροδεξιό AfD θα συμμετάσχει στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 29.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ken-cheung-yHST1WmTqzI-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442