Μακελειό στη διάρκεια ληστείας τράπεζας σε πόλη του Ισραήλ
Πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους και τρία τραυματίστηκαν σε ληστεία τράπεζας στην πόλη Μπιρσεμπά, στο νότιο Ισραήλ. Ο δράστης της ληστείας φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε ενώ ένας ακόμα δράστης τραυματίστηκε.
Πέντε άτομα έχασαν τη ζωή τους και τρία τραυματίστηκαν σε ληστεία τράπεζας στην πόλη Μπιρσεμπά, στο νότιο Ισραήλ. Ο δράστης της ληστείας φέρεται να αυτοπυροβολήθηκε ενώ ένας ακόμα δράστης τραυματίστηκε.
Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας περικύκλωσαν το υποκατάστημα της Bank Hapoalim, όταν ενημερώθηκαν για τη ληστεία.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι υπήρξε καταιγισμός πυρών και ότι οι υπεύθυνοι ενός σχολείου που βρίσκεται κοντά έδωσαν εντολή να κλειδωθούν οι πύλες του.
Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, η αστυνομία συνέλαβε τον έναν από τους δύο ληστές, αλλά ο άλλος παρέμεινε οχυρωμένος στην τράπεζα κρατώντας τουλάχιστον έναν όμηρο.
Νωρίτερα ο διοικητής της αστυνομίας της περιοχής Νεγκέβ, Πέρετζ Αμάρ, είχε διευκρινίσει σε δημοσιογράφους ότι φέρεται ότι κρατείτο όμηρος μια γυναίκα, η οποία απελευθερώθηκε στη συνέχεια, και είχε χαρακτηρίσει το περιστατικό «λήξαν».
Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι οι τέσσερις νεκροί είναι τρεις υπάλληλοι της τράπεζας και ένας πελάτης.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας