«Στοχευμένη» ισραηλινή επιδρομή στη Γάζα με έναν νεκρό
Στο θάνατο ενός Παλαιστίνιου, υπεύθυνου -κατά το Ισραήλ- για εκτόξευση ρουκέτας στο Εϊλάτ, κατέληξε χτύπημα της ισραηλινής αεροπορίας στη Γάζα, το πρώτο πλήγμα σε παλαιστιανική περιοχή μετά την εκεχειρία του Νοεμβρίου. Η παλαιστινιακή πλευρά αναφέρει περιορίζεται στο ότι ο νεκρός ήταν αστυνομικός στη Γάζα.
Στο θάνατο ενός Παλαιστίνιου, υπεύθυνου -κατά το Ισραήλ- για εκτόξευση ρουκέτας στο Εϊλάτ, κατέληξε χτύπημα της ισραηλινής αεροπορίας στη Γάζα, το πρώτο πλήγμα σε παλαιστιανική περιοχή μετά την εκεχειρία του Νοεμβρίου.
Η παλαιστινιακή πλευρά αναφέρει περιορίζεται στο ότι ο νεκρός ήταν αστυνομικός στη Γάζα, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Ασράφ αλ Κίντρα.
Η επιδρομή στόχευε τη μοτοσυκλέτα την οποία οδηγούσε ο Χαϊθάμ Μισάλ, τον οποίο η ισραηλινή αεροπορία χαρακτήρισε τζιχαντιστή και υποστήριξε ότι εμπλεκόταν στην επίθεση με ρουκέτα στο Εϊλάτ στις 17 Απριλίου.
Την εκεχειρία του Νοεμβρίου έχει αρχίσει να διαδέχεται η «συνηθισμένη» ατμόσφαιρα έντασης. Σποραδικές εκτοξεύσεις ρουκετών έχουν καταγραφεί τις τελευταίες εβδομάδες, την ευθύνη για την οποία πάντως (όπως στο Εϊλάτ) έχουν αναλάβει μικρότερες ομάδες και όχι η Χαμάς.
Τα συστατικά του χυμού παντζαριού υποστηρίζουν την καρδιά και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στη φυσική ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης.