Από τα αθλητικά κανάλια της Nova θα μεταδωθεί η μεγάλη γιορτή προς τιμή του Νίκου Γκάλη την Τρίτη του Πάσχα (7/5) στο Αλεξάνδρειο με την παρουσία μεγάλων προσωπικοτήτων του μπάσκετ και παικτών που είτε ήταν συμπαίκτες είτε αντίπαλοι του «Νικ». Για την μετάδοση του αγώνα αλλά και όλης της γιορτής που θα στηθεί είχε ενδιαφερθεί και η ΕΡΤ ωστόσο το συνδρομητικό κανάλι ήταν εκείνο που εξασφάλισε τα δικαιώματα.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Τα δημοσιεύματα για τον Τζάρον Μπλόσομγκεϊμ και τον Ολυμπιακό συνεχίζονται, όμως εμπλέκουν και έναν διαφορετικού είδους ψηλό ως εναλλακτική για τους ερυθρόλευκους