Μολότοφ στα γραφεία της «Πελοποννήσου» και μίας τράπεζας στην Πάτρα
Διπλή εμπρηστική επίθεση εξαπέλυσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης κατά των γραφειών της ημερήσιας εφημερίδας της Πάτρας «Πελοπόννησος» και του υποκαταστήματος της Ελληνικής Τράπεζας.
Διπλή εμπρηστική επίθεση εξαπέλυσαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης, κατά των γραφειών της ημερήσιας εφημερίδας της Πάτρας «Πελοπόννησος» και του υποκαταστήματος της Ελληνικής Τράπεζας.
Ειδικότερα, η ομάδα έσπασε τα τζάμια των γραφείων της εφημερίδας, που βρίσκονται στην διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Γκότση και στη συνέχεια πέταξαν στο εσωτερικό μία βόμβα μολότοφ. Η φωτιά που εκδηλώθηκε δεν επεκτάθηκε, ενώ άμεση ήταν η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
Στη συνέχεια, η ίδια ομάδα κατευθύνθηκε προς το υποκατάστημα της τράπεζας, όπου και σε αυτή την περίπτωση εκτόξευσε βόμβα μολότοφ. Από την φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης και σε ένα σταθμευμένο δίκυκλο.
Λίγο νωρίτερα, η ομάδα των αγνώστων επιχείρησε να προκαλέσει ζημιές σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων της Εθνικής Τράπεζας, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας