«Να μην καταλήξει η Κύπρος όπως η Ελλάδα» ευχήθηκε ο Αλ.Τσίπρας στον Ν.Αναστασιάδη
Τα δημοσιονομικά προβλήματα Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη. Ο πρόεδρος της Κύπρου συναντήθηκε και με τον Πάνο Καμμένο.
Τα δημοσιονομικά προβλήματα Ελλάδας και Κυπριακής Δημοκρατίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την ευχή «να μην καταλήξει η Κυπριακή Δημοκρατία, όπως η Ελλάδα, να αποδεχθεί ένα πρόγραμμα λιτότητας που θα διατηρεί το χρέος σε μη βιώσιμα επίπεδα, ενώ θα οδηγεί την κοινωνία σε φτωχοποίηση και εξαθλίωση, με το λαό να καλείται να πληρώσει χρέη για τα οποία δεν ευθύνεται».
Επίσης ο κ. Τσίπρας ευχήθηκε «η σημερινή δημοσιονομική κρίση που αντιμετωπίζει η Κυπριακή Δημοκρατία να μην αποτελέσει αφορμή για υποχώρηση στη βιώσιμη λύση του κυπριακού».
Ο κ. Αναστασιάδης συναντήθηκε και με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, ο οποίος του ευχήθηκε «να αντισταθεί απέναντι στην προσπάθεια της κ. Μέρκελ να καθυποτάξει τους ευρωπαϊκούς λαούς και να εντάξει και την Κύπρο στο Μνημόνιο».
Επίσης ο κ. Καμμένος ευχήθηκε στον πρόεδρο της Κύπρου να μην συνδυαστεί με κανένα τρόπο η προσπάθεια εντάξεως της Κύπρου στο μνημόνιο και σε ένα νέο «σχέδιο Ανάν».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ και Κίνα αρνήθηκαν να υπογράψουν διακήρυξη για τη στρατιωτική χρήση της ΑΙ
- Βιολάντα: Εξετάζονται δείγματα από το έδαφος – Κατασχέθηκαν έγγραφα από το σπίτι του ιδιοκτήτη
- «Man down»: Ο Μοντέρο σώριασε τον «πολύ» Βασίλιε Μίτσιτς στο παρκέ και τα social media… γλεντούν (vid)
- HOTΕΛ ΕΛVIRA: Ένα μυστικό αποκαλύπτεται
- Άκης Πετρετζίκης: Σοβαρό ατύχημα για τον γνωστό σεφ – «Ο πόνος είναι αφόρητος»
- Στα ύψη το πρόστιμο για όποιον δεν έχει εισιτήριο – Τι άλλο προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για τα Μέσα Μεταφοράς
- Φρουροί της Ισλαμικής Επανάστασης Vs ΕΕ: Γιατί η Κάλας και οι άλλοι άνοιξαν τον ασκό του Αιόλου
- Φως στο Τούνελ: Μυστηριώδεις υποθέσεις και στοιχεία που σοκάρουν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 06.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-david-kanigan-239927285-35070884-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442