Πρωτότυπη Aston Martin Rapide shooting brake δια χειρός Bertone
Έχοντας "παίξει" και στο παρελθόν με τις φόρμες της Aston Martin, με την παρουσίαση μιας shooting brake έκδοσης της Vanquish το 2004, ο ιταλικός οίκος επαναφέρει το concept της δυναμικής πρακτικότητας, έχοντας ως αφετηρία αυτήν την φορά, την τετράθυρη Rapide.
Την shooting brake έκδοση της τετράθυρης Rapide, θα παρουσιάσει ο ιταλικός οίκος στην έκθεση της Γενεύης σε ένα one-off πρωτότυπο το οποίο, όμως, κάλλιστα θα μπορούσε να βρει εφαρμογή στην πραγματικότητα.
Το Jet 2+2 όπως ονομάζεται το concept του οίκου Bertone, σχεδιάστηκε με αφορμή την συμπλήρωση 60 χρόνων συνεργασίας του ιταλικού οίκου και της βρετανικής φίρμας.
Παρά τα φαινόμενα και τις σχεδιαστικές παρεμβάσεις στο αμάξωμα της Rapide, ο Bertone κατάφερε να μην αλλάξει στο ελάχιστο τις διαστάσεις του τετράθυρου μοντέλου, παρέχοντας όμως περισσότερο χώρο, καθ’ ύψος στους επιβάτες του πίσω καθίσματος που φιλοξενούνται σε δύο ξεχωριστά καθίσματα.
Εκτός από την πιο έντονη κλίση στις πίσω κολώνες και την αντίστοιχη σχεδίαση της θύρας του πορτ μπαγκάζ, ο Bertone έχει παρέμβει στους θόλους, ενώ έχει προσθέσει μια σειρά από φωτιστικά σώματα LED στο πίσω τμήμα.
Ανέπαφα έχουν παραμείνει τα μηχανικά μέρη του πρωτότυπου μοντέλου που βασίζεται στην Rapide και όχι στην πιο πρόσφατη και ισχυρότερη Rapide S.
auto.in.gr
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- ΟΠΕΚΕΠΕ 2: Παραιτούνται από την βουλευτική ασυλία τους Τσιάρας και Κεφαλογιάννης
- Η Χαμάς απορρίπτει τις εκκλήσεις για αφοπλισμό της αν δεν τηρήσει το Ισραήλ τις δεσμεύσεις του
- LIVE: Ίντερ – Ρόμα
- Λουτσέσκου: Αναχωρεί άμεσα για τη Ρουμανία λόγω της υγείας του πατέρα του
- Καλή ευκαιρία του Ολυμπιακού με Ελ Κααμπί (vid)
- Μάστιγα οι απάτες με θύματα ηλικιωμένους – Συγκλονιστικές μαρτυρίες
- Μπενίτεθ: «Δίκαιο το αποτέλεσμα με ΠΑΟΚ, μπορούσαμε να είχαμε καλύτερες επιλογές»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442