Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Opel Adam Cabrio: «Ραντεβού» το 2014

Opel Adam Cabrio: «Ραντεβού» το 2014

Η ανοιχτή εκδοχή του γερμανικού αστικού μοντέλου θα προστεθεί στην γκάμα του μετά το β’ εξάμηνο του 2014, προσθέτοντας άλλη μία επιλογή για το lifestyle μοντέλο των περίπου 60.000 διαθέσιμων επιλογών για το εξωτερικό του και των 80.000 για το εσωτερικό του.

Εισιτήριο για το β’ εξάμηνο του 2014 παίρνει η ανοιχτή εκδοχή του lifestyle γερμανικού μοντέλου, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που επιβεβαιώνουν την άφιξή του, τοποθετώντας την στα μέσα της επόμενης χρονιάς.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία το ανοιχτό Opel Adam θα υιοθετήσει μια ηλεκτρική και υφασμάτινη οροφή, αντίστοιχης σχεδίασης με αυτή των αντιπάλων του, Fiat 500C και Citroen DS3 Cabrio.

Το συγκεκριμένο design οροφής περιορίζει τις εκτεταμένες παρεμβάσεις που θα απαιτούσε μια μεταλλική ή μια «κλασική» υφασμάτινη οροφή, αφήνοντας ανέπαφο μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου και κατ΄επέκταση μειώνοντας το κόστος του.

auto.in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο